Selecteer een pagina

Senior Constructief Modelleur / BIM Teamcoach

Senior Constructief Modelleur / BIM Teamcoach

Senior Constructief Modelleur / BIM Teamcoach (M/V) HBO niveau

Er zijn genoeg ingenieursbureaus waar je bouwconstructies kunt ontwerpen. Maar bij Volantis doen we het anders. Volantis is toonaangevend en inspireert haar mensen, opdrachtgevers en klanten naar slimme toepassingen. Wij blinken uit om mensen beter en comfortabel te laten werken, wonen en genieten en investeren in een werkomgeving die anderen verwondert. Onze uitdaging is de beste werkgever in onze sector te zijn en onze mensen blinken uit in initiatief. We worden gevraagd, om wat we kúnnen en meer nog om wat we zijn: gedreven, excellent en vol passie voor innovatie, ons vak, onze klant en natuurlijke duurzaamheid. People, Planet, Profit; met ons Volantis team is succes en rendement verzekerd.

Herken jij die ambitie? Heb jij een drive voor om deze wereld innovatiever en duurzamer te maken en beschik je over talent om een onderscheidend ontwerp te maken? Kom dan ons team versterken. Wij willen het beste voor de opdrachtgever en gaan daarom verder waar anderen ophouden! We zijn betrokken bij het advies en ontwerp van ambitieuze en complexe projecten in onder andere de gebouwde omgeving. Ons doel is om, naast het ontwikkelen van slimme efficiënte concepten, vooral ook realiseerbare ontwerpen te maken. We passen innovatieve duurzame constructies toe in de praktijk en zorgen voor een optimale combinatie van materiaal efficiëntie, reductie van milieubelasting en een gezond en comfortabel gebouw. Volantis is koploper op het gebied van BIM voor de bouw en installatietechniek. Wij werken op basis van OPEN BIM en hebben al vele jaren ervaring met BIM. Wij werken met Revit Structure en Revit Architecture en communiceren met alle bouwkundige BIM pakketten zoals Archicad, Allplan, Bentley etc. op basis van IFC.

Senior Constructief Modelleur / BIM Teamcoach (M/V)

Als Senior Constructief Modelleur ben je de kartrekker voor het Revit Constructieteam. Daarnaast neem je een actieve rol in voor het extern wegzetten van BIM services en treed je zowel in- als extern op als BIM Coördinator. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het juist en tijdig modelleren en uitwerken van projecten met behulp van met name Revit. Je fungeert hierin als eerste aanspreekpunt voor de klant.

Je verricht zelfstandig al het voorkomend modelleer en tekenwerk uit alle fasen van een project alsmede het coördineren van alle modelleurs en het bewaken van kwaliteit van het modelleer en tekenwerk van alle projecten. Daarnaast beschik je over de vaardigheid om tijdig afstemming te zoeken met de constructeur over zaken die jou opvallen tijdens de uitwerking.

Wat zoeken wij?

Je hebt een pro-actieve en klantgerichte instelling en neemt hierin eigen initiatief. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, bent accuraat en in staat onder werkdruk te presteren. Als kartrekker ben je in staat medewerkers te coachen en te ondersteunen.

De functie is gericht op het volledig uitvoeren en coördineren van alle mogelijke modelleer werkzaamheden en details en het zelfstandig of met assistentie ontwerpen van bouwdelen. Je beschikt over een afgeronde vakgerichte vooropleiding op MBO/ HBO niveau en hebt de vereiste constructieve en Revit Modelleer cursussen afgesloten en blijft als specialist door studie en doornemen van technische documentatie volledig van alle nieuwe ontwikkelingen op de hoogte. Je hebt reeds zeer ruime werk en modelleer ervaring in de praktijk opgedaan.

Je deelt zelf de werkvolgorde en -wijze op basis van de de werk‑ cq. modelleer afspraken. Je werkt onder toezicht van een constructeur/projectleider en geeft zelf leiding aan andere modelleurs en hebt hierover de eindverantwoordelijkheid. Je hebt intern overleg met constructeurs, specialisten, projectleiders, engineers en tekenaars voor het geven van optimale ondersteuning enerzijds. Anderzijds heb je intensief extern overleg met klanten, waarbij kwaliteit en klantgerichtheid centraal staan.

Wat mag jij verwachten?

  • Een unieke opleiding in onze zeer innovatieve organisatie.
  • Een uitdagende baan bij een van de meest vooruitstrevende kennisorganisaties op het gebied van vernieuwende constructies en virtueel ontwerpen (BIM) en bouwen binnen Nederland.
  • Een inspirerende en creatieve werkomgeving.
  • Direct ondersteuning en begeleiding van je persoonlijke ontwikkeling.
  • Mogelijkheden om competenties op gebied van 3D modelleren via intern en externe opleidingen verder te ontwikkelen.

Arbeidsvoorwaarden

Volantis biedt goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, die worden afgestemd op het profiel van de kandidaat. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder andere flexibele werktijden en ruime ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden. Het betreft een fulltime dienstverband, voornamelijk werkzaam op kantoor. Standplaats voor deze functie is Villa flora in Venlo, het meest duurzame kantoorgebouw van Nederland.

Voor meer informatie kun je telefonisch of per e-mail contact opnemen met directie@volantis.nl
Heb jij interesse en wil je aan het werk binnen ons team? Stuur dan direct je CV met een motivatiebrief naar: directie@volantis.nl

Contact