Selecteer een pagina

Senior Ontwerper/ Adviseur Installatietechniek W HBO niveau

Senior Ontwerper/ Adviseur Installatietechniek W HBO niveau

Senior Ontwerper/ Adviseur (M/V) Installatietechniek W HBO niveau (HIT)

Er zijn genoeg ingenieursbureaus waar je installaties kunt ontwerpen. Maar bij Volantis doen we het anders. Volantis is toonaangevend en inspireert haar mensen, opdrachtgevers en klanten naar slimme toepassingen. Wij blinken uit om mensen beter en comfortabel te laten werken, wonen en genieten en investeren in een werkomgeving die anderen verwondert. Onze uitdaging is de beste werkgever in onze sector te zijn en onze mensen blinken uit in initiatief. We worden gevraagd, om wat we kúnnen en meer nog om wat we zijn: gedreven, excellent en vol passie voor innovatie, ons vak, onze klant en natuurlijke duurzaamheid. People, Planet, Profit; met ons Volantis team is succes en rendement verzekerd Herken jij die ambitie? Heb jij een drive voor om deze wereld innovatiever en duurzamer te maken en beschik je over talent om een onderscheidend ontwerp te maken en projecten van A tot Z te managen? Kom dan ons team versterken Wij willen het beste voor de opdrachtgever en gaan daarom verder waar anderen ophouden! We zijn als adviseur betrokken bij het advies en ontwerp van ambitieuze en complexe projecten in industrie en de gebouwde omgeving. Ons doel is om, naast het ontwikkelen van energie-efficiënte concepten, vooral ook realiseerbare ontwerpen te maken. We passen innovatieve duurzame concepten toe in de praktijk en zorgen voor een optimale combinatie van energie-efficiëntie, reductie van milieubelasting en een gezond en comfortabel binnenklimaat. Volantis is koploper op het gebied van BIM voor de bouw en installatietechniek.

SENIOR ONTWERPER / ADVISEUR (M/V) INSTALLATIETECHNIEK W

In jouw functie ben je bezig met het ontwerpen, adviseren en managen van projecten op het gebied van werktuigbouwkundige gebouw, energie en procesinstallaties. Ook het coördineren van meerdere disciplines in projecten behoort tot de job en je hebt veelvuldig klantcontact. Je bent afwisselend actief bezig met technisch, commerciële, financiële, administratieve en sociale aspecten. Een grote zelfstandigheid is vereist, je deelt op basis van aangereikte prioriteiten volledig je eigen activiteiten in.

Wat zoeken wij?

 • HBO of academisch opleidingsniveau in werktuigbouwkundige Installatierichting bij aangevuld met HIT
 • Minimaal 5 jaar relevante ervaring bij een adviseur of ontwerp en engineerings afdeling van een installatiebedrijf.
 • Affiniteit met 3d tekensoftware bij voorkeur Revit
 • Kennis van het Bouw Informatie Model (BIM) is een pré
 • Goede kennis van Excel.
 • Teamplayer
 • Planmatig sterk
 • Flexibel, creatief, en resultaat gericht
 • In bezit van rijbewijs

Wat mag jij verwachten?

 • Een uitdagende baan bij een van de meest vooruitstrevende kennisorganisaties op het gebied van duurzame installaties en virtueel ontwerpen (BIM)
 • Een inspirerende en creatieve werkomgeving.
 • Direct ondersteuning en begeleiding van je persoonlijke ontwikkeling.
 • Mogelijkheden om competenties via intern en externe opleidingen te ontwikkelen.

Arbeidsvoorwaarden

Volantis biedt goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, die worden afgestemd op het profiel van de kandidaat. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden
behoren onder andere 29 vrije dagen, flexibele werktijden en ruime ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden. Het betreft een fulltime dienstverband. Standplaats voor deze functie is Venlo.

Meer informatie?

Voor meer informatie kun je telefonisch of per e-mail contact opnemen met directie@volantis.nl
Heb jij interesse en wil je aan het werk binnen ons team? Stuur dan direct je CV met een motivatiebrief naar: directie@volantis.nl

Contact